Tilbud!

Gram Køleskab KS144E – 2+2 års garanti

Original price was: 5.374 kr..Current price is: 4.299 kr..

Oplev Gram KS144E køleskabet med plads til alt, energivenligt design og 2+2 års garanti. Den perfekte kombination af kvalitet og funktionalitet til dit hjem.

Køb her

Varenummer (SKU): 1408801775890029 Kategori:

Opdag en ny dimension af køling med Gram Køleskab KS144E, et smukt designet og funktionelt apparat, der ikke blot holder dine fødevarer friske, men også tilfører et stilfuldt præg til dit køkken. Dette køleskab er skabt med fokus på både kvalitet og bæredygtighed, hvilket gør det til det perfekte valg for den moderne husstand. Med energiklasse E er du sikret, at apparatet arbejder effektivt, hvilket ikke kun er godt for miljøet, men også for din elregning.

KS144E har en rummelig indretning, der gør det muligt at opbevare alt fra friske grøntsager og frugter til dine yndlingsmejeriprodukter. Med sine justerbare hylder kan du tilpasse indretningen efter dine behov; om du ønsker at opbevare store kasser, eller små flasker, er der plads til det hele. De gennemsigtige skuffer til frugt og grøntsager holder dine råvarer sprøde og indbydende, så du altid kan finde lige det, du har brug for, uden at skulle grave.

En af de mest bemærkelsesværdige funktioner ved KS144E er den vendbare dør. Denne alsidighed giver dig mulighed for at installere køleskabet, hvor det passer ind i dit køkkens layout uden at skulle bekymre dig om dørenes åbningsretning. Dette sikrer en problemfri integration i dit hjem, uanset om du har en trang plads eller et mere rummeligt køkken.

Køleskabets indre belysning er designet til at give et klart og indbydende lys, så du nemt kan finde dine ingredienser, selv når det er mørkt. De let at rengøre overflader sikrer, at vedligeholdelse af dit køleskab bliver en leg; blot et hurtigt tør med en klud, og dit køleskab fremstår som nyt.

Glem ikke, at Gram står bag kvaliteten af deres produkter. Med en 2+2 års garanti kan du nyde ro i sindet, velvidende at du har investeret i et køleskab, der er bygget til at holde. Denne ekstra tryghed er en del af Gram’s dedikation til at skabe holdbare og pålidelige apparater, der imødekommer de højeste standarder for både kvalitet og ydeevne.

Uanset om du er en passioneret madlavningsentusiast, en travl familie eller en enkeltperson, der søger at optimere sit køkken, vil Gram Køleskab KS144E varigt imødekomme dine opbevaringsbehov. Gør dit køkken til et sted, hvor friske og lækre råvarer trives, og oplev den forskel, som dette alsidige og elegante køleskab kan bringe ind i din hverdag. Vælg Gram KS144E, og vær stolt af dit valg af både funktionalitet og stil.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gram Køleskab KS144E – 2+2 års garanti”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.