Tilbud!

Kombineret køleskab Balay 3KFE561MI Mat (186 x 60 cm)

Original price was: 7.994 kr..Current price is: 6.034 kr..

Oplev Balay 3KFE561MI køleskab med energieffektivitet, rummelighed og stilfuldt design – den perfekte løsning til moderne hjem.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800118857664 Kategori:

Kombineret køleskab Balay 3KFE561MI Mat er det perfekte valg for den moderne husstand, der ønsker en harmonisk kombination af stil, funktionalitet og effektivitet. Med en højde på 186 cm og en bredde på 60 cm er dette køleskab designet til at passe ind i de fleste køkkener, uanset om de er rummelige eller mere kompakte. Det stilrene og matte udseende tilføjer et elegant touch til ethvert køkkenmiljø. Kæmp mod fingeraftryk og snavs med det anti-fingeraftryk belagte design, som holder overfladen pæn og ren – selv efter en hektisk dag med madlavning og hygge.

Balanseret mellem plads og innovative løsninger tilbyder Balay 3KFE561MI Mat en rummelig køleskabsdel med smart opbevaringsmuligheder. De justerbare hylder giver dig mulighed for nemt at tilpasse opbevaringen til dine behov, så du altid har plads til friske råvarer, delikate oste og lækre leftovers. Med en effektiv ventilationssystem cirkulerer luften jævnt, hvilket sikrer, at hver gang du åbner døren, er din mad altid fri for uønskede lugte.

Køleskabet er udstyret med en energieffektiv kompressor, der skaber et optimal klima, som holder dine fødevarer friske i længere tid. Takket være energiklassen E kan du nyde godt af reducerede elregninger, mens du samtidig gør en god gerning for planeten. Den intelligente temperaturkontrol sikrer også, at du altid har den perfekte temperatur til dine madvarer, hvilket hjælper med at minimere madspild og holde dine ingredienser sprøde og velsmagende.

En anderledes og praktisk detalje ved Balay 3KFE561MI Mat er den indbyggede frostmulighed, som giver dig mulighed for at fryse dine madvarer effektivt. Dette er en ideel funktion for dem, der gerne vil have friske råvarer til rådighed, men også for dem, der ønsker at opbevare mad til senere brug. Med en rummelig fryserplads kan du nemt fryse rester, frugt eller is, hvilket også bidrager til at være miljøbevidst i dit madforbrug.

Balay 3KFE561MI Mat er ikke blot et køleskab, men et centralt element i dit køkken, der hjælper dig med at skabe uforglemmelige måltider og samlinger med familie og venner. Det er designet til at imødekomme dine behov, forbedre din madlavningsoplevelse og samtidigt tilføje en moderne kant til dit hjem. Giv dig selv den gave at have et køleskab, der kombinerer æstetik og funktionalitet – en værdifuld investering, som dine kære vil værdsætte i mange år fremover. Forkæl dig selv med Balay 3KFE561MI Mat og oplev den forskel, et kvalitetskøleskab kan gøre.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kombineret køleskab Balay 3KFE561MI Mat (186 x 60 cm)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.