Tilbud!

Kombineret køleskab BOSCH KGN36VIEA Stål (186 x 60 cm)

Original price was: 6.342 kr..Current price is: 4.670 kr..

Oplev det stilfulde BOSCH KGN36VIEA køleskab med rummelig opbevaring og energibesparende teknologi – den perfekte løsning til moderne hjem.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800008353434 Kategori:

Opdag fremtidens opbevaringsløsning med det imponerende Kombinerede Køleskab BOSCH KGN36VIEA, hvis slanke design og stilrene finish i stål vil bringe et moderne præg til dit køkken. Dette køleskab er ikke blot en praktisk enhed; det er et stykke teknologi, der er designet til at forenkle din hverdag og forbedre din madopbevaring. Med en højde på 186 cm og en bredde på 60 cm passer det perfekt ind i de fleste køkkenløsninger, uden at det kompromitterer pladsen.

Med en rummelig kapacitet på 357 liter gør dette køleskab det muligt at opbevare alt fra friske grøntsager til frosne lækkerier. De velorganiserede hylder og skuffer sikrer, at du har let adgang til dine ingredienser, så du altid kan finde det, du har brug for, når du skal lave mad. Den transparente grøntsagsskuffe holder dine frugter og grøntsager friske i længere tid, mens hylderne i sikkerhedsglas giver dig mulighed for at udnytte pladsen optimalt og samtidig give et elegant udtryk.

BOSCH KGN36VIEA er udstyret med avanceret NoFrost-teknologi, hvilket betyder, at du slipper for den tidkrevende opgave med at afrimemøbler. Denne intelligente teknologi forhindrer dannelse af is, hvilket sikrer, at du nyder en konstant friskhed og temperaturer, der bevarer smagsoplevelsen i dine madvarer. Energiforbruget er fremragende, og med energiklasse E, kan du være sikker på, at du både skåner miljøet og din elregning.

En anden bemærkelsesværdig funktion er den særlige MultiAirflow-funktion, der sikrer en jævn temperaturfordeling i hele køleskabet. Denne funktion hjælper med at forhindre varmezoner og giver en bedre opbevaring af dine madvarer. Uanset om du opbevarer mejeriprodukter, kød eller bagværk, vil hver enkelt ingrediens holde sig frisk og velsmagende.

Designet af BOSCH KGN36VIEA er både moderne og tidløst. Det stilrene rustfrie stål er let at rengøre og tilføjer et elegant touch til ethvert køkken. De integrerede håndtag sikrer nem adgang, mens det intuitive kontrolpanel giver dig fuld kontrol over temperaturindstillingerne og de forskellige funktioner, så du kan justere det efter dine behov.

Gør dit køkken til et centrum for madlavning og samvær med BOSCH KGN36VIEA, et kombineret køleskab der kombinerer innovation, funktionalitet og stil. Opgrader din madopbevaringsoplevelse i dag og lad dette fantastiske køleskab være din trofaste følgesvend i det daglige køkkenarbejde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kombineret køleskab BOSCH KGN36VIEA Stål (186 x 60 cm)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.