Tilbud!

Køleskab 186 x 60 cm blackSteel – Siemens iQ700 – KS36FPXCP

Original price was: 14.799 kr..Current price is: 10.016 kr..

Oplev Siemens iQ700 køleskabet i elegant blackSteel med innovativ teknologi, smart opbevaring og energieffektivitet til dit moderne hjem.

Køb her

Varenummer (SKU): 5481301166193166 Kategori:

Køleskabet Siemens iQ700 KS36FPXCP repræsenterer ikke bare funktionalitet, men også en luksuriøs tilgang til opbevaring af madvarer. Med sin elegante blackSteel-finish, der kombinerer stil med innovation, passer dette køleskab perfekt ind i enhver moderne køkkenindretning. Den lette rengøring af den easyClean-belægning på døren sikrer, at dit køleskab altid fremstår som nyt, mens de antracitgrå sidepaneler tilføjer en dybde og karakter til dit køkkenmiljø.

Med en imponerende total kapacitet på 309 liter er dette køleskab designet til at imødekomme alle dine opbevaringsbehov. Den rummelige indretning giver dig mulighed for at organisere dit mad på en overskuelig måde, så du enkelt kan finde dine ingredienser, når du har brug for dem. Uanset om du opbevarer friske frugter, grøntsager, mejeriprodukter eller rester, kan du stole på, at Siemens-iQ700 holder dem friske og velsmagende i lang tid.

Energiklasse C gør dette apparat til en ansvarlig valg for både miljøet og din økonomi. Med et årligt energiforbrug på blot 97 kWh leverer dette køleskab en effektiv ydeevne uden at gå på kompromis med kvaliteten. Desuden kører det på et lydniveau på 38 dB, hvilket gør det stille og diskret, så det ikke forstyrrer dit hjemmeliv.

Siemens har integreret smart teknologi i iQ700, hvilket gør køkkenarbejdet lettere. Med den praktiske vertikale håndtag kan døren åbnes uden besvær, selv når dine hænder er fulde. Det er det perfekte valg til den travle husholdning, hvor effektivitet og brugervenlighed er i fokus.

Desuden kommer dette køleskab med VESET – en intelligent temperaturregulering, der tilpasser sig det indhold, du opbevarer. Dette system sikrer, at hver del af køleskabet har den optimale temperatur, hvilket forlænger holdbarheden af ​​dine fødevarer, og bevarer deres smag og næringsværdi.

Gør din madopbevaring til en fornøjelse med det stilfulde og funktionelle køleskab Siemens iQ700. Dette køleskab er mere end blot et apparat; det er en investering i et sundere kosthold og en smartere livsstil. Vælg Siemens iQ700 KS36FPXCP, og oplev, hvordan moderne teknologi og design kan transformere din hverdag, gøre madlavning til en leg, og samtidig bidrage til et bæredygtigt miljø. Giv dit køkken det kvalitetsbevidste præg, det fortjener, og lad dette fantastiske køleskab inspirere til nye kulinariske eventyr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Køleskab 186 x 60 cm blackSteel – Siemens iQ700 – KS36FPXCP”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.