Tilbud!

Integrerbart køleskab 177.5 x 56 cm fladhængsel med dæmpet lukning (soft close) – Siemens iQ700 – KI81FSDE0

Original price was: 19.599 kr..Current price is: 11.970 kr..

Oplev det stilrene Siemens iQ700 køleskab med fladhængsel og soft close, der giver effektiv opbevaring og elegant integration i dit køkken.

Køb her

Varenummer (SKU): 5481300002823701 Kategori:

Slip kreativiteten løs i dit køkken med Siemens iQ700, et integrerbart køleskab, der ikke blot er en praktisk enhed, men også et stilfuldt element i dit hjem. Med sine elegante dimensioner på 177.5 x 56 cm passer dette køleskab perfekt ind i et moderne køkkendesign, hvor pladsen er begrænset, men stil og funktionalitet er uundgåelige. Den smarte fladhængsel-design sikrer, at dit køkken forbliver sammenhængende og tidløst, så du kan nyde et harmonisk rum, hvor hver detalje tæller.

Med et nettovolume på 289 liter er der masser af plads til alle dine madvarer. Uanset om du er en erfaren kok, der elsker at eksperimentere i køkkenet, eller en travl forælder, der har brug for et ordentligt sted til at opbevare ingredienserne, leverer Siemens iQ700 en rummelig og praktisk løsning. Det gennemtænkte indre gør det nemt at organisere dine varer, så du hurtigt kan finde lige præcis det, du leder efter.

Et af de mest bemærkelsesværdige aspekter ved dette køleskab er dets energi-effektivitet. Med en energiklasse på E og et årligt energiforbrug på kun 150 kWh, behøver du ikke at bekymre dig om for høje elregninger. Dette køleskab kombinerer avanceret teknologi med bæredygtighed, hvilket gør det til et klogt valg for både miljøet og din pengepung. Med et lydniveau på blot 37 dB er det en stor fordel i et familiehjem, hvor stilhed ofte er en nødvendighed – du vil knap nok bemærke, at det er der.

Siemens har også tænkt på den daglige brug og brugervenlighed. Lågen er designet med et dæmpesystem og dørlukningshjælp med softClose, hvilket sikrer en stille og blød lukning hver gang. Glem alt om klaprende døre – dit køleskabs låge lukker blidt, så du kan bevare roen i hjemmet. LED-belysningen indvendigt oplyser hele køleskabets indhold klart og tydeligt, så du altid har overblik over dine ingredienser – og du slipper for at lede gennem dunkle kroge.

Siemens iQ700 er mere end bare et apparat; det er en forlængelse af din livsstil. Gør dit køkken til et sted, hvor kreativitet og kvalitet mødes, og nyd hver eneste oplevelse, når du tilbereder mad til dine nærmeste. Invester i et køleskab, der kombinerer funktionalitet, design og energieffektivitet, og oplev glæden ved et perfekt organiseret og stilfuldt køkken. Med Siemens iQ700 vil hver dag i dit køkken være en oplevelse af innovation og elegance.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Integrerbart køleskab 177.5 x 56 cm fladhængsel med dæmpet lukning (soft close) – Siemens iQ700 – KI81FSDE0”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.