Tilbud!

Backbar / Bar køleskab – 2 glaslåger – BA20H

Original price was: 7.496 kr..Current price is: 5.996 kr..

Opdag vores Backbar køleskab med 2 glaslåger, der kombinerer stil og funktionalitet. Hold drikkevarer friske og synlige for dine kunder. Perfekt til barer.

Køb her

Varenummer (SKU): 3930301718397486 Kategori:

Oplev det perfekte match til dit barområde med vores stilfulde Backbar / Bar-køleskab med 2 glaslåger – BA20H. Dette køleskab er ikke bare en funktionel enhed, men et statement af klasse og innovation, der vil løfte din bar-oplevelse til nye højder. Det elegante design, der kombinerer moderne æstetik med praktisk funktionalitet, gør BA20H til det ultimative valg for både professionelle bartendere og hjemme-entusiaster.

Takket være de dobbeltlags sikkerhedsglasdøre får du en fremragende visuel præsentation af dine drikkevarer. Det let genkendelige indhold er synligt for dine gæster, hvilket skaber en indbydende stemning og lokker dem til at tage del i festlighederne. Hængslede glasdøre gør adgangen til dine yndlingsdrikke uovertruffen enkel, så du kan servere drinks med minimal besvær og maksimal stil.

Det elektroniske thermostat i køleskabet giver dig den præcise kontrol over temperaturen, så dine drikkevarer altid er serveret på den perfekte temperatur. Uanset om det er kolde øl eller lækre cocktails, kan du være sikker på, at det ønskede niveau af køling opretholdes effektivt. Justerbare hylder tilbyder fleksibilitet og gør det let at organisere dine drikkevarer, så alt fra champagne til sodavand kan opbevares med stil. Dermed kan du tilpasse indretningen til dit behov og skabe en overskuelig plads.

Det indvendige LED-lys tilføjer en subtil atmosfære, hvilket illuminere dine drikkevarer på en smuk måde, der fanger blikket og fremhæver dine mest eftertragtede flasker. Dette belysningssystem er også energieffektivt, hvilket bidrager til at holde driftsomkostningerne nede, mens du stadig leverer en imponerende visuel oplevelse.

BA20H er også designet med ventilated cooling, som sikrer en jævn fordeling af kold luft inden i køleskabet. Dette system forhindrer hotspot og sikrer, at selv de mest udsatte flasker bevares i optimum klima. Og med justerbare fødder kan du tilpasse køleskabet til dit bars layout, uanset hvor du placerer det.

Alt i alt kombinerer Backbar / Bar-køleskabet BA20H stil med funktionalitet. Dets moderne design og avancerede funktioner gør det til en uundgåelig del af enhver bar eller underholdningsområde. Lad dette køleskab blive hjertet af din cocktail-oplevelse, hvor hver drink serveres med perfekt temperatur og elegance. Forkæl dine gæster og giv dem en oplevelse, de ikke vil glemme.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Backbar / Bar køleskab – 2 glaslåger – BA20H”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.