Tilbud!

Backbar / Bar køleskab – 3 skydedøre i glas – DB301S-3

Original price was: 8.751 kr..Current price is: 7.196 kr..

Opdag det ideelle bar køleskab med 3 skydedøre i glas, der kombinerer stil og funktionalitet – perfekt til at imponere dine gæster og holde drikkevarer kolde

Køb her

Varenummer (SKU): 3930301370115790 Kategori:

Backbar / Bar køleskab – 3 skydedøre i glas – DB301S-3 er den perfekte løsning til enhver bar, café eller restaurant, der ønsker at kombinere funktionalitet med æstetik. Dette energivenlige køleskab er designet specielt til professionelle miljøer, hvor både effektivitet og tiltalende visuel præsentation er afgørende. Med en imponerende reduktion i energiforbruget på hele 56% i forhold til tidligere modeller er dette køleskab ikke alene en investering i kvalitet, men også i bæredygtighed.

Det ventilerede kølesystem sikrer en ensartet nedkøling over hele enheden, hvilket resulterer i hurtigere køling og optimal opbevaringstemperatur for dine drikkevarer. Uanset om det er specialøl, vin eller cocktails, vil dine varer altid være perfekte til servering. De tre skydedøre i glas giver et klart og elegant indtryk, så dine gæster kan se det udvalg, du har at byde på, samtidig med at de holder kulden inde og lys og varme ude. Dørene er designet med robusthed for øje og fremhæver et stilrent look, der passer ind i enhver indretning.

Indvendigt er DB301S-3 intelligent konstrueret for at maksimere pladsen. De justerbare hylder giver dig mulighed for at organisere dine drikkevarer effektivt, så du nemt kan finde det, du har brug for, når du har travlt. Med en kapacitet, der sikrer, at du har plads til både de populære og de eksklusive varer, kan du være sikker på, at dine kunder altid vil blive mødt med et bredt udvalg.

Ydermere er dette køleskab udstyret med et brugervenligt digitalt display, som gør det muligt at overvåge og justere temperaturen med lethed. Dens stilhed og effektivitet gør det ideelt til ,- uanset om det er under en festlig aften, hvor alle hænder er i brug, eller en stille dag, hvor du tager dig tid til at forberede næste dags service.

Sikkerhed er også i højsædet med DB301S-3, der inkluderer låsemekanismer, så du trygt kan opbevare værdifulde drikkevarer og undgå uautoriseret adgang. Det strømbesparende design betyder ikke kun lavere driftsomkostninger; det minder os også om, hvor vigtigt det er at tage ansvar for vores miljø. Ved at vælge dette køleskab investerer du ikke blot i din forretning, men også i en grønnere fremtid.

Giv din bar, café eller restaurant det løft, den fortjener, med et Backbar / Bar køleskab – 3 skydedøre i glas – DB301S-3, og oplev forskellen i både kvalitet og performance. Få tid til at fokusere på det, du elsker mest – at byde dine gæster velkommen med et udvalg af drikkevarer, de sent vil glemme.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Backbar / Bar køleskab – 3 skydedøre i glas – DB301S-3”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.