Tilbud!

Backbar / Bar køleskab – 2 skydedøre i glas – CBC210G

Original price was: 12.447 kr..Current price is: 9.696 kr..

Oplev CBC210G bar køleskabet med elegante skydedøre i glas, der holder dine drinks kolde og synlige, perfekt til både hjemmet og kommercielle rum

Køb her

Varenummer (SKU): 3930301238426791 Kategori:

Opgrib dit barområde og skab den ultimative oplevelse for dine gæster med vores fantastiske Backbar / Bar køleskab – CBC210G. Dette elegante køleskab er ikke bare en funktionel tilføjelse, men også et stilfuldt statement, der vil tiltrække opmærksomhed og øge atmosfæren i dit hjemme- eller erhvervsbarområde. Takket være de to skydedøre i glas har du mulighed for at udstille dine varme drikkevarer, spiritus og specialiteter på en måde, der fremhæver deres skønhed og kvalitet, samtidig med at de holdes perfekt kolde og tilgængelige.

Den robuste og holdbare konstruktion sikrer, at køleskabet nemt kan klare dagligdagen i en travl bar eller køkken. Glasdørene er selvlukkende, hvilket gør det let at tilgå dine varer, men samtidig sørger for, at temperaturen inde i køleskabet forbliver stabil. Dette er især vigtigt, når der serveres kolde drinks, da opretholdelse af den rette temperatur er afgørende for smagsoplevelsen.

Det rustfrie interiør med spejleffekt giver ikke blot køleskabet et moderne og stilfuldt udseende, men gør det også nemt at rengøre. De justerbare hylder giver dig fleksibilitet til at tilpasse indretningen alt efter dine behov – uanset om du ønsker at vise en bred vifte af flasker eller opbevare større kasser med ingredienser. Du kan hurtigt omorganisere og finde den optimale løsning til at fremvise dine yndlingsdrikke.

Med ventilator køling er du sikret en ensartet temperaturfordeling, der holder selv de mest følsomme drikkevarer som vin og cocktails på den ideelle serveringstemperatur. Det gør ikke bare dine drinks mere forfriskende, men det forlænger også holdbarheden af de eksklusive ingredienser, du bruger.

Køleskabet leveres med justerbare fødder, der sikrer stabilitet, uanset hvor du placerer det. Det er en praktisk funktion, der gør installationen enkel og hurtig, så du kan begynde at nyde dine drikkevarer uden forsinkelse.

Temperaturintervallet er designet til at opfylde alle dine behov, så uanset om du har brug for en iskold øl eller en perfekt afkølet cocktail, vil CBC210G leve op til dine forventninger.

Endelig er dette køleskab ikke kun en praktisk løsning, men også en investering i din oplevelse som vært. Uanset om det er til festlige lejligheder eller dagligdags hygge, vil dette bar køleskab være den perfekte følgesvend, som skaber en indbydende atmosfære og gør dine serveringer til en sand fornøjelse. Gå ikke glip af muligheden for at transformere dit barområde med dette stilfulde og funktionelle køleskab.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Backbar / Bar køleskab – 2 skydedøre i glas – CBC210G”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.