Tilbud!

Backbar / Bar køleskab – 2 skydedøre i glas – DB201S

Original price was: 6.377 kr..Current price is: 5.496 kr..

Opdag vores elegante Backbar køleskab med 2 skydedøre i glas. Perfekt til at præsentere dine drikkevarer og holde dem kolde med stil.

Køb her

Varenummer (SKU): 3930301196906627 Kategori:

Oplev det perfekte kompromis mellem stil og funktionalitet med vores Backbar / Bar køleskab med 2 skydedøre i glas – DB201S. Dette køleskab er ikke blot en nødvendighed i enhver professionel bar eller restaurant; det er også et æstetisk statement, der tilføjer elegance til dit udstillingsområde.

Med den nyeste teknologi i energibesparelse er DB201S designet til at reducere dit strømforbrug med i gennemsnit 56 % sammenlignet med tidligere modeller. Dette betyder, at du kan fokusere på at servere dine kunder lækre drikkevarer uden at bekymre dig om stigende omkostninger. Den innovative ventilerede kølesystem sikrer en hurtigere nedkøling, så dine drikkevarer altid er friske og klar til servering, uanset hvornår de er bestilt.

De to skydedøre i glas er ikke kun praktiske, men skaber også en indbydende atmosfære. De giver dine kunder mulighed for at se dit udvalg af drikkevarer, hvilket kan øge salget gennem fristende eksponering. Du kan arrangere dine flasker på en måde, der ikke blot er funktionel, men også kunstnerisk, så hver gang dørene åbnes, præsenterer du et visuelt festfyrværkeri af farver og mærker.

Indretningen i din bar eller restaurant handler ikke kun om det, du serverer, men også om hvordan det serveres. DB201S er designet med henblik på at være en del af din stil; den glatte overflade og de stilfulde linjer sikrer, at den passer ind i enhver moderne indretning. Uanset om du har en industrielt inspireret bar eller en mere klassisk café, vil dette køleskab fungere som en harmonisk del af dit samlede design.

Og når det kommer til praktisk brug, vil du elske de justerbare hylder, der giver dig mulighed for at tilpasse opbevaringen, så den passer til netop dine behov. Uanset om du har brug for plads til store flasker vin eller mindre cocktails, kan du nemt tilpasse det indre rum. Med sin robuste konstruktion er DB201S også bygget til at holde, hvilket gør det til en pålidelig investering for din virksomhed.

Giv dine kunder en oplevelse, de aldrig vil glemme, samtidig med at du opretholder en effektiv og energivenlig drift. Vælg Backbar / Bar køleskab – DB201S, og lad dette fantastiske produkt blive din partner i at skabe uforglemmelige stunder. Tag skridtet mod en mere bæredygtig og stilfuld fremtid i din bar eller restaurant i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Backbar / Bar køleskab – 2 skydedøre i glas – DB201S”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.