Tilbud!

Køleskab Roll-In – 1250 liter – Bageri

Original price was: 39.995 kr..Current price is: 31.996 kr..

Oplev vores Roll-In køleskab til bageri med 1250 liter kapacitet, perfekt til opbevaring af bagværk og råvarer, der holder sig friske længere.

Køb her

Varenummer (SKU): 3930301181391228 Kategori:

Oplev den ultimative opbevaringsløsning til dit bageri med vores imponerende Roll-In køleskab. Dette fantastiske køleskab er designet specielt til at imødekomme behovene i professionelle bagermiljøer, hvor kvalitet, plads og effektivitet er altafgørende. Med en imponerende kapacitet på 1250 liter er dette køleskab ikke kun et opbevaringsrum, men en vigtig partner i din daglige bagning.

Forestil dig at have et skab, der ikke blot opbevarer dine færskbagte delikatessevarer, men også gør det med stil og funktionalitet. De indvendige mål på 740x920xh1850 mm giver dig den fleksibilitet, du har brug for, til at opbevare dine vogn GN 2/1 eller EN 600×800, hvilket betyder, at du kan organisere og arrangere dine bageplader og ingredienser i et struktureret system. Den maksimale højde på 1830 mm giver dig mulighed for at udnytte hele højden til de høje stakke af kager og brød, du producerer.

Køleskabet er udstyret med det miljøvenlige kølemiddel R290, en naturlig mulighed, der ikke blot sikrer en effektiv køleeffekt, men også bidrager til en mere bæredygtig drift. I takt med at restaurationsbranchen bevæger sig mod en mere grøn fremtid, bidrager du med dette valg til miljøet, samtidig med at du sikrer den bedst mulige opbevaring til dine ingredienser og færdigprodukter.

Med sine glatte overflader og robuste konstruktion både indvendigt og udvendigt, er køleskabet ikke kun funktionelt, men også nemt at rengøre og vedligeholde. Det er bygget til at modstå den daglige belastning i et bageri, hvilket sikre dig mange års pålidelig service. Uanset om du har brug for at opbevare dej, flødeskum, eller de nybagte brød, så lover dette køleskab at fastholde den friske smag og kvalitet.

Udover dens imponerende tekniske specifikationer, handler det også om, hvordan dette produkt kan transformere din arbejdsplads. Det tilbyder en jævn og konstant temperatur, der holder din råvarer friske længere, så du kan fokusere på, hvad du gør bedst: at bage. Giv dine kunder den bedste smagsoplevelse ved at sørge for, at hver ingrediens er opbevaret under perfekte forhold.

Invester i vores Roll-In køleskab og oplev, hvordan det kan forvandle dit bageri til et endnu mere effektivt og velorganiseret rum. Dette produkt er ikke bare en nødvendighed, men en vigtig del af din bagersucces. Gør dig klar til at tage dit bageri til nye højder med dette uundgåelige værktøj i din daglige drift.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Køleskab Roll-In – 1250 liter – Bageri”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.