Tilbud!

Køleskab 186 x 60 cm Inox-easyclean – Siemens iQ300 – KS36VFIEV

Original price was: 11.599 kr..Current price is: 6.994 kr..

Oplev Siemens iQ300 Køleskab med Inox-easyclean: stilfuldt, nemt at rengøre og energivenligt design, perfekt til dit moderne køkken.

Køb her

Varenummer (SKU): 5481401184792269 Kategori:

Oplev fremtiden for køkkenkomponenter med Siemens iQ300 Køleskab, der kombinerer funktionalitet, elegance og smart teknologi. Med sine imponerende dimensioner på 186 x 60 cm er dette køleskab designet til at passe ind i moderne køkkener, hvor stil og effektivitet går hånd i hånd. Den alsidige rummelighed med et nettovolume på hele 346 liter gør det muligt at opbevare alt fra friske grøntsager til de mest delikate oste. Det er det perfekte valg for dem, der ønsker at optimere pladsen uden at gå på kompromis med designet.

Energiklasse E står som et testament til Siemens’ dedikation til bæredygtighed og energieffektivitet. Køleskabet har et årligt energiforbrug på blot 116 kWh, hvilket betyder, at du kan nyde de mange fordele ved et moderne kølesystem uden at tænke på de skyhøje elregninger. Med et lydniveau på kun 39 dB fungerer det stille i baggrunden, hvilket skaber en behagelig atmosfære i dit hjem.

Det stilrene design af inox med easyClean-funktion sikrer, at din enhed altid fremstår nydelig og indbydende, samtidig med at det let modstår fingeraftryk og snavs. Pearl Grey sidepaneler tilføjer et elegant touch, der harmonerer med ethvert køkkenindretning, mens det vertikale håndtag i aluminium giver en moderne og funktionel oplevelse. Dette køleskab er ikke blot en apparat; det er en æstetisk del af dit hjem.

Indvendigt er Siemens iQ300 designet med brugervenlighed for øje. Med hele fem dørhylder, heraf en med easyLift-funktion, kan du nemt tilpasse hylderne til dine behov, hvilket gør det lettere end nogensinde at organisere dine madvarer. Den geniale easyLift-funktion tillader dig at justere højden på hylden med blot en hånd, så du kan tilpasse pladsen efter det, du opbevarer.

Køleskabet har ikke kun fokus på design og plads, men også på at holde dine fødevarer friske så længe som muligt. Med innovativ teknologi sikres optimal luftcirkulation, der bevarer smagen og næringen i dine ingredienser. Uanset om du er en passioneret madlavningsentusiast eller en travl familie, tilbyder Siemens iQ300 Køleskab den perfekte balance mellem stil, funktionalitet og opbevaringsløsninger.

Invester i kvalitet og tidløst design med Siemens iQ300 Køleskab, og lad det blive hjertet i dit køkken, hvor du kan nyde godt af friske råvarer og lækre retter, mens du stræber efter en bæredygtig livsstil. Med dette køleskab får du ikke kun et apparat; du får en partner i dine madlavningsoplevelser.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Køleskab 186 x 60 cm Inox-easyclean – Siemens iQ300 – KS36VFIEV”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.