Tilbud!

Backbar / Bar køleskab – 3 glaslåger – CBC310G

Original price was: 15.780 kr..Current price is: 11.996 kr..

Opdag vores Backbar køleskab med 3 glaslåger, perfekt til bars vedligeholdelse. Effektiv opbevaring, stilfuldt design og energieffektiv drift.

Køb her

Varenummer (SKU): 3930300910895810 Kategori:

Oplev den perfekte kombination af funktionalitet og stil i dit professionelle miljø med vores Backbar / Bar køleskab – 3 glaslåger – CBC310G. Dette enestående køleskab er ikke blot en praktisk løsning til opbevaring af drikkevarer, men også et imponerende møbel, der vil tilføje en elegant dimension til enhver bar eller restaurant.

Designet med robuste materialer og en holdbar konstruktion, er CBC310G bygget til at modstå de daglige udfordringer i en travl bar. De selvlukkende glasdøre giver nem adgang til indholdet, samtidig med at de holder temperaturen stabil og sikrer, at dine drikkevarer forbliver friske og velsmagende. Med et temperaturinterval fra +2 til +10 grader er det ideelt til opbevaring af både øl, vin, sodavand og andre drikkevarer, så du altid kan tilbyde dine gæster den perfekte servering.

Det rustfrie interiør med spejleffekt tilføjer ikke kun en sofistikeret æstetik men også en praktisk funktion. Den glatte overflade er nem at rengøre, hvilket sikrer en hygiejnisk opbevaring. De justerbare hylder i SS304 rustfrit stål giver rigelig plads til at organisere dine drikkevarer på en overskuelig måde, så du let kan finde det, du søger, selv i travle tider.

Med de justerbare fødder kan du nemt tilpasse højden på køleskabet, så det passer perfekt ind i dit barområde eller under bardisken, hvilket sikrer, at det både er praktisk og æstetisk tiltalende. Ventileret køling sørger for en ensartet temperaturfordeling, så alle dine drikkevarer opbevares optimalt.

Dette køleskab er mere end blot et opbevaringsmøbel; det er en investering i din virksomheds succes. Giv dine kunder den bedste oplevelse med perfekt kølede drikkevarer lige ved hånden. Forestil dig stemningen i din bar, når du kan tilbyde et bredt udvalg af kolde drikkevarer direkte fra dit stilfulde Backbar / Bar køleskab. Det vil uden tvivl være et samtaleemne blandt dine gæster og tilføje en ekstra dimension til deres oplevelse.

Uanset om du driver en trendy cocktailbar, en såkaldt gastropub eller en elegant restaurant, vil CBC310G være en uundgåelig del af dit setup. Med sin kombination af holdbarhed, stil og praktisk funktionalitet, vil dette køleskab forvandle din måde at servere drikkevarer på. Invester i kvalitet og gør dit barområde til et sted, hvor kunderne ikke blot kommer for drikkevarer, men for en oplevelse, de sent vil glemme.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Backbar / Bar køleskab – 3 glaslåger – CBC310G”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.