Tilbud!

Rustfri køleskab – RK1010

Original price was: 21.077 kr..Current price is: 16.862 kr..

Opdag RK1010 rustfri køleskab med energieffektivitet, stilrent design og rummelighed, der holder dine fødevarer friske og din køkkenstil klassisk.

Køb her

Varenummer (SKU): 3930300225158200 Kategori:

Opdag en ny dimension af madopbevaring med vores Rustfri køleskab – RK1010. Dette køleskab er mere end bare et apparat; det er en stilren løsning, der tilføjer et strejf af elegance til ethvert køkken. Designet i rustfrit stål, tilbyder RK1010 ikke kun et moderne udseende, men også en overlegen holdbarhed, der sikrer, at din investering varer i mange år fremover.

Køleskabets ventilated kølesystem giver en jævn fordeling af kulde, hvilket sikrer, at dine madvarer opbevares under de optimale forhold. Uanset om det er friske grøntsager, delikate mejeriprodukter eller lækre rester fra aftensmaden, så oplev du en minimal risiko for frost- eller varmeinducerede skader. Med et temperaturinterval fra -2 til +8 °C kan du nemt justere indstillingerne for at opfylde de specifikke behov hos dine forskellige fødevarer.

En praktisk detalje ved RK1010 er de selvlukkende døre med en 105 graders hold. Dette innovative design sikrer, at du aldrig behøver at bekymre dig om, hvorvidt døren er blevet efterladt åben – en funktion der især er gavnlig, når du har hænderne fyldt med indkøb. Derudover er det utroligt nemt at tilgå indholdet, hvilket blot øger din daglige komfort i køkkenet.

De justerbare hylder giver dig frihed til at tilpasse indretningen i dit køleskab, så det passer til dine specifikke behov. Uanset om du har en stor fest og har brug for ekstra plads til drikkevarer, eller simpelthen ønsker at opbevare store gryder med din yndlingssuppe, kan du hurtigt organisere dit køleskab efter behovene i din husstand.

For dem, der ønsker at flytte køleskabet rundt i hjemmet, er de kraftige hjul en uundgåelig luksus. Med disse hjul kan du nemt justere placeringen af dit køleskab uden besvær, så det altid står optimalt i forhold til dit køkkenlayout.

Med en brutto-/nettovægt på henholdsvis 184 og 179 kg og en rummelig kapacitet på 976 liter, er RK1010 designet til at imødekomme selv de mest krævende opbevaringsbehov. Den robuste konstruktion betyder også, at du kan stole på, at dit køleskab holder og klarer dagligdagen med lethed.

Klimaklassen 4 sikrer, at RK1010 fungerer optimalt, selv i varme miljøer, hvilket gør det til det ideelle valg til både private hjem og erhvervslivet. Gå ikke glip af muligheden for at eje dette fremragende køleskab, der kombinerer funktionalitet med enestående stil. Oplev forskellen med RK1010 – skab et køkken, hvor både estetik og praktisk anvendelighed går hånd i hånd.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rustfri køleskab – RK1010”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.