Tilbud!

Backbar / Bar køleskab – 2 låger – CBC210

Original price was: 11.916 kr..Current price is: 9.496 kr..

Opdag vores Backbar køleskab med 2 låger, perfekt til optimalt opbevaring af dine drikkevarer. Energi-effektivt design og stilfuld præsentation til din bar.

Køb her

Varenummer (SKU): 3930300218269328 Kategori:

Oplev den perfekte kombination af stil, funktionalitet og holdbarhed med vores Backbar / Bar køleskab – CBC210, en uundgåelig tilføjelse til enhver bar eller café, der ønsker at tage sit serveringsniveau til nye højder. Dette køleskab er ikke blot en praktisk løsning for opbevaring af drinks og ingredienser, men også et elegant element, der tilføjer en professionel finish til dit miljø.

Det robuste design af CBC210 er skabt med fokus på at modstå hverdagens slid og strabadser. De selvlukkende døre sikrer, at din drikkevarer og ingredienser altid er beskyttet mod temperaturomsving og holder sig friske i længere tid. Når du arbejder i et hektisk miljø, er det afgørende, at du har udstyr, der ikke bare fungerer, men også understøtter din arbejdsflow. De selvlukkende døre eliminerer risikoen for, at dørene lades åbne ved en fejl, hvilket holder temperaturen stabil og sikrer, at dine varer forbliver optimale.

Indvendigt er Bar køleskabet designet med et elegant interiør af rustfrit stål, der fremmer både æstetik og nem rengøring. De justerbare hylder i SS304 giver dig mulighed for at tilpasse opbevaringspladsen, så den passer perfekt til dine specifikke behov. Uanset om du serverer øl på fad, cocktails eller gourmet-ingrediens, kan du nemt organisere din beholdning, så du altid har alt lige ved hånden. De justerbare fødder sikrer, at enheden stabilt kan placeres, selv på ujævne overflader.

Kølingsteknologien i CBC210 er enestående med sin ventilerede køling, som forhindrer dannelse af varmeområder og sikrer en ensartet temperaturfordeling hele vejen rundt. Med et temperaturinterval fra +2 til +10 grader Celsius er dette køleskab ideelt til både kolde drikkevarer og fødevarer, hvilket gør det perfekt til både barer, restauranter og eventsteder. Du kan være sikker på, at dit udvalg altid præsenteres bedst muligt, hvad enten det er specialøl eller fine vine.

Som en ekstra bonus tilbyder vi skuffer som valgmulighed, hvilket giver dig endnu mere fleksibilitet til at opbevare forskellige typer varer. Forestil dig at kunne trække skufferne ud for hurtigt at tilgå det, du har brug for, uden at skulle lede gennem en masse hylder. Dette er designet til at optimere både plads og effektivitet.

Investeringen i CBC210 er en investering i kvalitet og professionalisme. Giv dine kunder den ultimative oplevelse med koldt serveret drikkevarer og nyd selv den bekvemmelighed, som dette unikke køleskab bringer. Opgrader din bar i dag og oplev forskellen med vores Backbar / Bar køleskab – CBC210.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Backbar / Bar køleskab – 2 låger – CBC210”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.