Tilbud!

Vestfrost Køleskab med fryseboks HOFKB124

Original price was: 3.186 kr..Current price is: 2.549 kr..

Oplev det stilfulde Vestfrost køleskab med fryseboks, der kombinerer energieffektivitet og rummelighed, perfekt til moderne hjem.

Køb her

Varenummer (SKU): 1408802141296625 Kategori:

Vestfrost Køleskab med fryseboks HOFKB124 er ikke blot et almindeligt køleskab – det er en essentiel del af dit hjem, der bringer orden, friskhed og effektivitet ind i køkkenet. Med et stilrent design, der passer perfekt ind i moderne hjem, kombinerer dette køleskab funktionalitet med et elegant udtryk, der vil glæde alle, der træder ind i rummet.

Med en kapacitet på 170 liter til køling og 17 liter til fryseopbevaring er dette køleskab ideelt for både små og mellemstore husholdninger. Den rummelige indretning gør det lettere end nogensinde at organisere dine madvarer, hvilket sparer dig tid, når du leder efter ingredienserne til dine madlavningsmesterværker. De praktiske hylder og opbevaringsløsninger giver dig mulighed for at udnytte pladsen optimalt, så du kan holde styr på alt fra friske grøntsager til lækker dessert.

Køleskabet er udstyret med en fuldautomatisk afrimningsfunktion, der sikrer, at du aldrig skal bekymre dig om is, der samler sig i fryseren. Det betyder mindre vedligeholdelse for dig og mere tid tilfornøjelser i køkkenet. Super Freeze-funktionen giver dig mulighed for hurtigt at fryse nyindkøbte varer, hvilket bevarer både smag og næringsstoffer. Forestil dig magien ved at have friske bær eller urter, der er frosset lige efter høst – alt sammen tilgængeligt på én gang, når du har brug for det.

Med en lyd på kun 41 dB er dette køleskab næsten lydløst, hvilket gør det ideelt til åbne køkken-living områder, hvor det er vigtigt, at støjniveauet holdes til et minimum. Det energivenlige design med energiklasse F sikrer, at du kan have en god samvittighed, mens det holder dine madvarer friske og sunde.

Målene på 85 cm i højden, 55 cm i bredden og 60 cm i dybden gør HOFKB124 til en kompakt løsning, der let kan integreres i forskellige køkkendesign. Uanset om du har et lille køkken eller blot ønsker at maksimere pladsen, er dette køleskab en perfekt løsning, der harmonerer med dine behov.

Dens robuste konstruktion og kvalitetsmaterialer sikrer en lang levetid, så du kan stole på, at din investering vil betale sig i mange år fremover. Gør dit liv lettere og mere behageligt med Vestfrost Køleskab med fryseboks HOFKB124 – det er mere end blot et apparat; det er et værktøj til at støtte dine kulinariske eventyr. Giv dig selv og din familie den bedste opbevaring af mad – hver dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vestfrost Køleskab med fryseboks HOFKB124”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.