Tilbud!

Vestfrost Integrerbart Køleskab HOF IK 177 DOD – 2+2 års garanti

Original price was: 6.499 kr..Current price is: 5.199 kr..

Oplev Økonomi og Praktisk Design med Vestfrost Integrerbart Køleskab – Perfekt pladsudnyttelse, energieffektivitet og 2+2 års garanti for din tryghed.

Køb her

Varenummer (SKU): 1408802139106411 Kategori:

Vestfrost Integrerbart Køleskab HOF IK 177 DOD er smukt designet til at passe perfekt ind i dit køkken og giver dig mulighed for at skabe et stilrent look uden at gå på kompromis med funktionaliteten. Dette køleskab opfylder ikke kun dine opbevaringsbehov, men det tilbyder også en række innovative funktioner, der gør din hverdag lettere og mere bæredygtig.

Med en imponerende kapacitet på 294 liter har du rigelig plads til at opbevare alle dine friske råvarer, madvarer og drikkevarer. Det velgennemtænkte indre layout inkluderer en praktisk flaskehylde, der sikrer, at dine yndlingsdrikkeholdes let tilgængelige – perfekt til både hverdag og fest. De justerbare hylder giver dig mulighed for at tilpasse opbevaringspladsen efter behov og gør det muligt for dig at organisere dine madvarer på en måde, der er både funktionel og æstetisk.

Køleskabets ColdAir-flow-teknologi sikrer en jævn temperaturfordeling i hele køleskabsrummet. Det betyder, at du kan være sikker på, at dine friske varer forbliver sprøde og lækre længere. ColdAir-flow-funktionen bidrager til at reducere risikoen for dannelse af is og frost i skabet, hvilket yderligere forbedrer opbevaringsforholdene.

Derudover er køleskabet udstyret med IdealFresh skuffen, der er ideel til opbevaring af frugt og grøntsager. Denne specialdesignede skuffe skaber de optimale forhold for dine friske produkter, hvilket hjælper med at bevare deres smag og næringsstoffer. Med IdealFresh kan du nyde godt af langtidsfriske ingredienser, der gør madlavningen til en fornøjelse.

Et andet væsentligt aspekt ved Vestfrost HOF IK 177 DOD er dets energiklasse E. Selvom det er effektivt, betyder det, at du får en god balance mellem energiforbrug og ydeevne. Dette giver dig mulighed for at spare penge på elregningen samtidig med, at du gør en indsats for miljøet. Desuden opererer køleskabet ved en lav støjniveau på kun 39 dB, hvilket gør det ideelt til åbne køkkenløsninger eller mindre lejligheder, hvor lyd kan være en faktor.

Målingerne på 177x54x54,5 cm gør det muligt for køleskabet at passe ind i de fleste standardkøkkener, og det integrerbare design betyder, at du kan skabe en sammenhængende stil i dit hjem. Uanset om du renoverer dit køkken eller blot ønsker at opgradere dine apparater, giver dette køleskab dig mulighed for at gøre det med stil.

Vælg Vestfrost Integrerbart Køleskab HOF IK 177 DOD for at opleve en perfekt kombination af stil, funktionalitet og innovation, der vil gøre din køkkenoplevelse endnu mere fornøjelig. Med den ekstra tryghed ved 2+2 års garanti kan du føle dig sikker på din investering i denne fantastiske køleskabsløsning.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vestfrost Integrerbart Køleskab HOF IK 177 DOD – 2+2 års garanti”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.