Tilbud!

Gram Køleskab KS3315-94

Original price was: 6.119 kr..Current price is: 4.895 kr..

Oplev Gram Køleskab KS3315-94 med energiklassens bedste effektivitet, stilfuldt design og masser af plads til dine madvarer. Ideelt til dit køkken.

Køb her

Varenummer (SKU): 1408801775887753 Kategori:

Oplev den perfekte kombination af stil, funktionalitet og energieffektivitet med Gram Køleskab KS3315-94. Dette fritstående køleskab i klassisk hvid er designet til at imødekomme moderne livsstils krav, samtidig med at det bringer et tidløst udtryk til dit køkken. Med et rummeligt netto rumfang på 309 liter har du god plads til alle dine madvarer, fra friske grøntsager til lækre delikatesseprodukter.

Det kendetegnende ved Gram KS3315-94 er ikke bare dets rummelighed, men også den gennemtænkte indretning, som sikrer optimal opbevaring. Den praktiske grøntsagsskuffe med teleskopudtræk gør det let at få adgang til dine frugter og grøntsager, så du altid kan holde styr på, hvad du har hjemme. De flytbare hylder giver dig fleksibilitet til at tilpasse opbevaringen efter dine behov, så du nemt kan skabe plads til større genstande, hvad enten det er en stor kage eller en pizza.

Energiklasse E betyder, at køleskabet er designet med vægt på miljøet. Med et energiforbrug på kun 112 kWh pr. år er du ikke kun med til at skåne planeten, men du vil også kunne nyde godt af lavere elregninger. Dette køleskab leverer ikke bare ydeevne, det hjælper dig også med at gøre en forskel med en bæredygtig livsstil.

Det vandrette design og den vendbare dør sikrer, at Gram KS3315-94 nemt kan passere ind i dit hjem uden besvær. Uanset hvor du placerer det – i køkkenet, bryggerset eller endda i et kontor – tilføjer det en elegant æstetik, der harmonerer med ethvert rum. De glatte linjer og den enkle betjening gør det til en fornøjelse at have i hjemmet.

Ved at vælge Gram Køleskabet KS3315-94 får du ikke kun et pålideligt apparat, men også en følelse af sikkerhed og komfort. Du vil kunne opbevare dine madvarer længere takket være den effektive temperaturkontrol, hvilket reducerer madspild og sparer penge. Personer som sætter pris på kvalitet og holdbarhed vil opleve, at dette køleskab er en investering, der holder i mange år.

Giv dit køkken et løft og oplev den ubesværede opbevaring, stemning og energieffektivitet, som Gram Køleskabet KS3315-94 tilbyder. Det er ikke bare et køleskab; det er en essentiel del af dit liv, der hjælper dig med at skabe minder omkring madlavning og måltider, mens du samtidig passer på din økonomi og miljøet. Gør en forskel i dit hjem med Gram, hvor innovation møder tradition.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gram Køleskab KS3315-94”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.