Tilbud!

Gram Integrerbar køleskabe KSI401754/1 – 2+2 års garanti

Original price was: 6.249 kr..Current price is: 4.999 kr..

Oplev Gram KSI401754/1 – et stilrent integrerbart køleskab med energieffektivitet og 2+2 års garanti for maksimal tryghed og holdbarhed.

Køb her

Varenummer (SKU): 1408801775749417 Kategori:

Oplev den perfekte fusion af stil og funktionalitet med Gram KSI401754/1, et fuldt integrerbart køleskab, der ikke blot opfylder dine opbevaringsbehov, men også tilfører elegance og modernitet til dit køkken. Dette køleskab er ikke bare en almindelig husholdningsmaskine; det er en investering i dit hjems æstetik og funktionalitet. Med et rummeligt indhold på 300 liter er der masser af plads til at opbevare friske råvarer, lækre leftovers og drikkevarer til festlige sammenkomster.

Det innovative Fresh 4000 system sikrer, at dine fødevarer forbliver friske i længere tid. Dette betyder, at du kan spare penge ved ikke at smide mad ud, samtidig med at du nyder sund og velsmagende kost. Uanset om du opbevarer sprøde grøntsager, saftige frugter eller delikate oste, så holder Gram KSI401754/1 dem i perfekt stand. Den specielle grøntsagsskuffe med teleskopudtræk giver nem adgang til dine ingredienser, så du kan finde det, du søger, uden besvær.

Med den energivenlige E energiklasse kan du nyde godt af den gode samvittighed ved at reducere dit energiforbrug. Dobbelt LED sidebelysning lyser effektivt op i dit køleskab, så du nemt kan få et overblik over, hvad du har på hylderne – både funktionelt og stilfuldt. Den bløde belysning sikrer, at du nemt kan finde det, du leder efter, selv når du har travlt i køkkenet.

Køleskabet er udstyret med glidebeslag, der gør det muligt at montere køkkenlågen med lethed, hvilket giver et sammenhængende og æstetisk look i dit hjem. Uanset din køkkenindretning smelter Gram KSI401754/1 ind i din boligstil med sit elegante design. De slanke linjer og det moderne udseende giver en følelse af luksus og raffinement.

Som en ekstra bonus får du 2+2 års garanti, hvilket giver dig ekstra tryghed og sikkerhed i dit køb. Du kan således være sikker på, at dette køleskab ikke bare er en kortsigtet løsning, men en langsigtet del af dit hjem.

Træd ind i en verden af komfort og effektivitet med Gram KSI401754/1, hvor hver detalje er nøje gennemtænkt for at maksimere din oplevelse i køkkenet. Gør dit hjem til et sted, hvor kvalitet og design mødes, og lad Gram være din partner i madlavningen og opbevaringen. Tag det første skridt mod et mere funktionelt og smukt køkken med dette fantastiske integrerbare køleskab.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gram Integrerbar køleskabe KSI401754/1 – 2+2 års garanti”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.