Tilbud!

Gram Integrerbar Køleskab KSU3136-50/1

Original price was: 4.114 kr..Current price is: 3.291 kr..

Oplev Gram KSU3136-50/1 køleskab med elegant integrering, effektiv opbevaring og lavt energiforbrug – den perfekte løsning til dit moderne køkken.

Køb her

Varenummer (SKU): 1408801775747501 Kategori:

Oplev det fuldt integrerbare køleskab Gram KSU3136-50/1, en uundgåelig tilføjelse til dit moderne hjem, hvor funktionalitet møder elegance. Dette køleskab er designet med en vision om at skabe et harmonisk miljø i dit køkken, hvor stil og effektivitet går hånd i hånd. Med en rummelig kapacitet på 128 liter er dette køleskab perfekt til den travle husholdning, der ønsker at maksimere opbevaringsmulighederne uden at gå på kompromis med det æstetiske udtryk.

Det stilfulde design gør det muligt for køleskabet at blive sømløst integreret i dit køkkens indretning. Uanset hvilken stil du har valgt til dit hjem, vil Gram KSU3136-50/1 glatte linjer og minimalistiske udtryk helt sikkert harmonisere med din indretning. Den fuldt integrerbare funktionality giver dig friheden til at skjule køleskabet bag en køkkendør, hvilket skaber et ensartet og sofistikeret look, som kan tilpasses enhver indretningsstil.

Med energiklasse F tilbyder Gram KSU3136-50/1 en ideel balance mellem ydeevne og energieffektivitet. I en tid hvor energibesparelse er altafgørende, giver dette køleskab dig ro i sindet, da du kan opbevare dine varer korrekt uden at belaste miljøet unødigt. Det er en investering i bæredygtighed, der kan reducere dit energiforbrug og samtidig aktivitetsbevarelsen af dine madvarer.

Indbygningsmålene på 82-88,5 cm i højden, 60 cm i bredden og 55,5 cm i dybden gør det muligt at placere køleskabet i de fleste køkkener og skabe en elegant og praktisk opbevaringsløsning. Uanset om du befinder dig i en lejlighed eller et hus, er dette køleskab designet til at passe ind i dit liv og dine behov.

Indvendigt giver Gram KSU3136-50/1 dig en fleksibel opbevaringsløsning med gennemdenkede hylder og skuffer, som gør det let at organisere dine madvarer. Uanset om du opbevarer friske grøntsager, kød, mejeriprodukter eller drikkevarer, vil du altid have nem adgang til det, du har brug for. Undgå madspild med dets optimale opbevaringsløsninger og sørg for, at dine fornødenheder altid er tilgængelige og opbevares på den bedste måde.

Komplet med en pålidelig køleteknologi, beskytter Gram KSU3136-50/1 dine varer mod bakterievækst og holder dem friske i længere tid. Uanset hvad du opbevarer, kan du være sikker på, at dette køleskab leverer præcise temperaturer og vedholdende ydeevne, som holder dit madvaredesign i topform.

Vælg Gram KSU3136-50/1 – et nyt niveau af kvalitet, hvor dansk design og funktionalitet mimer hinanden, og hvor hver eneste detalje er gennemtænkt for din komfort og glæde i køkkenet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gram Integrerbar Køleskab KSU3136-50/1”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.